miércoles, 14 de julio de 2021

JORDI SAVALL. AL REIAL MONESTIR DE SANTES CREUS I FESTIVAL

 


DE L'11 AL 15 D'AGOST DE 2021

AL REIAL MONESTIR DE SANTES CREUS

Jordi Savall celebra el seu aniversari oferint als amants de la música del país i d’arreu del món un nou Festival de Música que portarà el seu nom.

Dilluns 12 de juliol a les 12 hores, el mestre Jordi Savall presentarà al Palau Moja de Barcelona, el primer festival que porta el seu nom. Un festival que crea en el moment d’assolir els seus 80 anys, 55 anys dels quals dedicats a la recerca, la investigació, l’ensenyament, la interpretació i la difusió d’un patrimoni musical i cultural mil·lenari.

El I Festival Jordi Savall, que se celebrarà al Reial Monestir de Santes Creus aquest estiu, del dimecres 11 al diumenge 15 d’agost de 2021 amb un total de cinc concerts, està organitzat conjuntament per la Fundació Centre Internacional de Música Antiga i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu és reivindicar, d’un costat, la importància de la recuperació del patrimoni cultural i musical històric al segle XXI i, d’altra banda, promoure el reconeixement i la difusió del llegat musical creat durant la llarga i prolífica trajectòria del mestre Savall.

No hay comentarios:

Publicar un comentario