miércoles, 20 de abril de 2022

PRESENTACIÓ DEL 2N FESTIVAL JORDI SAVALL Y FUNDACIÓ SUÑOL, INAUGURACIÓN

Dimecres, 20 d'abril a les 12.00 hores al Palau Moja

Dimecres 20 d’abril a les 12 hores, el mestre Jordi Savall presentarà al Palau Moja de Barcelona la segona edició del festival que porta el seu nom.



El 2n Festival Jordi Savall se celebrarà al Reial Monestir de Santes Creus, al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet i a Montblanc aquest estiu i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El seu objectiu és reivindicar, d’un costat, la importància de la recuperació del patrimoni cultural i musical històric al segle XXI i, d’altra banda, promoure el reconeixement i la difusió del llegat musical creat durant la llarga i prolífica trajectòria del mestre Savall.

La presentació comptarà amb la participació del mestre Jordi Savall; de la directora general de Patrimoni Cultural, Sònia Hernández; l’alcalde d’Aiguamúrcia, Òscar Sendra; l’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, i de Martí Santcliment, coordinador del Festival.

El Festival Jordi Savall ofrecerá este verano 13 conciertos para reivindicar la paz

El concierto del 5 de agosto en Poblet será un homenaje a la soprano Montserrat Figueras (1942-2011), mujer de Savall y con quien fundó sus principales conjuntos musicales, con un repertorio interpretado por los hijos de ambos, Arianna y Ferran Savall.


Més informació: www.festival.jordisavall.com


Y ADEMÁS...

NOTA DE PRENSA

Adaptación gráfica de la obra de Mercè Casanovas, Repensant Penone (2019)
IN>TRALa práctica artística como modelo de experiencia

La Fundació Suñol presenta IN>TRA. La práctica artística como modelo de experiencia, una exposición colectiva en colaboración con la Facultad de Bellas Artes de la Universidad de Barcelona que incide en las problemáticas alrededor de les humanidades digitales. Liderada por el grupo de investigación IN>TRA, la muestra se enmarca en la voluntad de la Fundació Suñol de tejer vínculos con los centros de formación artística, reforzando el compromiso de la entidad con la exhibición de la nueva producción contemporánea local e internacional. La Fundació Suñol colabora regularmente con entidades educativas y culturales del territorio, entendiendo la práctica artística como un mecanismo de transformación de la sociedad.

Inauguración: jueves 21 de abril a las 18:30h. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario